You are not connected. Please login or register

lkjlgzighzugzugzugzugzug

Go down  Message [Page 1 of 1]

Admin

avatar
Admin
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments
A Sherlock Holmes: Crimes & Punishmentsben a 60-as évek Sherlock-filmjeire alapozták a főszereplőnk jellemét, akivel nyolc esetet kell megoldanunk. Ezekben gyilkosságokkal, emberrablásokkal és rablásokkal lesz dolgunk, ezúttal azonban nem csupán a törvény szigorú betartása a feladatunk, hanem komoly döntéseket is hoznunk kell, amelyek befolyásolják a megítélésünket, s gyakran váratlan következményekkel járnak.
Persze a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments játékmenete a sorozat hagyományainak megfelelően most a kaland műfajba sorolja a programot. A játékosok kilátogatnak az ügyek színhelyére, összeszedik a szétszóródott nyomokat, majd egy táblára rendezve őket igyekeznek összepárosítani a kirakós elemeit. Minden ügynek 3-5-féle megoldása van, és összesen 14-féle nyomozati  mechanika került implementálásra a játékban. Ez azt jelenti, hogy a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments a széria legösszetettebb darabja – na meg koráig a legjobban kinéző is, hála az Unreal Engine 3 használatának.
GALÉRIA[size]
KAPCSOLÓDÓ JÁTÉKOK

SHERLOCK HOLMES: THE AWAKENED


SHERLOCK HOLMES: AZ EZÜST FÜLBEVALÓ


SHERLOCK HOLMES VERSUS ARSÉNE LUPIN


SHERLOCK HOLMES VS JACK THE RIPPER


SHERLOCK HOLMES: THE AWAKENED REMASTERED EDITION


THE TESTAMENT OF SHERLOCK HOLMES

HOZZÁSZÓLÁSOK

A HOZZÁSZÓLÁSHOZ BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES.
BEJELENTKEZÉSAmennyiben már regisztrált tagunk vagy jelentkezz be!REGISZTRÁCIÓHa még nem regisztráltál, akkor itt az ideje, hogy megtedd! Smile


[/size]

View user profile http://hapci.hungarianforum.com
Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

No Comment.

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum